Ne, to nije čokolada!

Izvor: Mondo, 31.Dec.2014, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne, to nije čokolada!

Još jedna u nizu nesvakidašnjih situacija u Kini. Ljude u prometnoj trgovačkoj ulici prekrio je ljudski izmet nakon što je eksplodirala cisterna- septička jama.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Naime, u gradu Heči u južnoj Kini  ljude je osim mirisa šokiralo i to što je sadržaj cisterne bio svuda po njima.

Jedan od očevidaca kaže da je prvo pomislio da se desila saobraćajna nesreća jer je video dosta okupljenih ljudi, ali da ga je vrlo brzo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zapahnuo i miris.

"Bilo je odvratno. Tada sam shvatio da je eksplodirala cisterna, kaže on.

Portparol policija Čai Čin je rekao novinarima da niko nije povređen ali da su mnogi tražili pregled zbog straha da mi mogli da se zaraze.

Shoppers covered in human waste after septic tank explodes in crowded city centre: http://t.co/fbTXKCgG10pic.twitter.com/KVR0GUozjT

— Yahoo UK News (@YahooNewsUK) December 29, 2014

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.