Naučnik sam, dakle preživljavam

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 23.Nov.2015, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naučnik sam, dakle preživljavam

Oko hiljadu zaposlenih u naučnim i istraživačkom centrima širom Srbije zatražilo je na protestu u Beogradu smenu ministra prosvete zaduženog i za nauku Srđana Verbića, više ulaganja u istraživanja i veća primanja. Zahteve su, nakon šetnje, predali u Vladi Srbije i Ministarstvu prosvete.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Protest u Beogradu: Naučni rad vodi u glad

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 23.Nov.2015

„Naučni rad vodi u glad“, „Naučnik sam, dakle preživljavam“ neke su od najupečatljivijih poruka vlastima u Srbiji naučnih radnika sa protesta u centru Beograda. Njih oko hiljadu, koji su zaposleni u naučnim i istraživačkom centrima širom Srbije tražilo je smenu ministra prosvete zaduženog...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.