Izvor: Blic, 26.Dec.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Vojnović napušta svet mode

Nataša Vojnović napušta svet mode

Naša najuspešnija manekenka, top-model Nataša Vojnović planira da napusti svet svetskog modnog šou-biznisa i oproba se u Holivudu, saznaje 'Blic' od Natašinog bliskog prijatelja.

Nataša već godinama šeta svetskim modnim pistama, a nosila je modele Armanija, Gučija, Luja Vitona... i našla se na naslovnim stranama prestižnih modnih časopisa 'Vog', 'ID'...

- Nataša je svetski top-model, postigla je ogroman uspeh >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u svetu mode i planira da se povuče iz manekenstva. Njeni dalji planovi su da se posveti glumi i oproba u Holivudu. To je i normalan sled događaja, jer kada si top-model, sledeća stepenica je svet glume i film. Malo se primirila i sklonila od brzih modnih prestonica Londona, Milana, Pariza i Njujorka, preselila se u Nju Džersi i kupila jedrilicu - priča prijatelj Nataše Vojnović.

Nataša je manekensku karijeru započela u agenciji 'Elit' kada je imala 16 godina. Tri godine kasnije ona se preselila u Pariz i fotografisala za naslovnu stranu francuskog časopisa 'Vog'. Ubrzo nakon ove kampanje modni mag Karl Lagerfild zapazio je Natašu i angažovana je za kuću 'Šanel'. Nakon toga radila je kampanje za modne kuće 'Guči', 'Kelvin Klajn', 'Čeruti', 'Moskino', 'Armani', 'Luj Viton'... i postala jedna od deset svetskih najboljih manekenki.

M. Č.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.