Nastavnici sa oružjem u školama na Floridi

Izvor: Vesti-online.com, 09.Maj.2019, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavnici sa oružjem u školama na Floridi

Guverner Floride Ron de Santis potpisao je Nacrt zakona kojim se dozvoljava da nastavnici mogu da nose oružje u skolama.

De Santis je nacrt potpisao u sredu, čime je odmah sproveo preporuke Komisije formirane nakon pucnjave u srednjoj školi u Parklandu. Nacrt zakona donosi i druge izmene zakona o bezbednosti u školi, koji je usvojen pošto je 17 ljudi ubijeno u februaru 2018. godine u srednjoj školi "Mardžori Stonmen Daglas", prenosi CBS Majami.

Guverner je ranije >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << jasno stavio do znanja da podržava izmene zakona donete pošto je nekadašnji učenik s puškom ušao u tu školu i ubio 17 ljudi.

- Učinili smo mnogo za javnu bezbednost - rekao je De Santis.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Florida: Ubuduće više nastavnika sa oružjem u školama

Izvor: Večernje novosti, 10.Maj.2019, 00:26

Guverner Floride Ron de Santis potpisao je Nacrt zakona kojim se dozvoljava da nastavnici mogu da nose oružje u školama Guverner Floride Ron de Santis potpisao je Nacrt zakona kojim se dozvoljava da nastavnici mogu da nose oružje u školama. De Santis je nacrt potpisao u sredu,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.