Nastavnici likovnog preti 10 godina robije jer je od učenika tražila seks

Izvor: NaDlanu.com, 06.Feb.2013, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavnici likovnog preti 10 godina robije jer je od učenika tražila seks

Nastavnici (28) likovnog iz gimnazije “Manual” u Ilinoisu preti zatvorska kazna od 10 godina zato što je tražila od učenika (15) seks tako što mu je poslala poruku.

Amanda Ludvig danas se pojavila na sudu, nakon što je uhapšena za vreme košarkaškog meča u školi.Policija je dobila dojavu o poruci koju je učenik primio a u kojoj se od njega traži da ima seks sa njom.Školski zvaničnici i policija izvršili su zajedničku istragu posle primanja dojave o neprimerenom ponašanju >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << nastavnice, koja se trenutno nalazi u pritvoru u okružnom zatvoru u Pjoriji, u Ilinoisu. Amanda će na osnovu federalnog zakona odgovarati za navođenje maloletnika na seks. Policija poziva sve koji imaju bilo kakvu informaciju o Ludvigovoj da se jave Odeljenju za krivičnu istragu. Izvor: Blic

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.