Narodna vojska očekuje pojačanje od 12 hiljada kozaka

Izvor: Vostok.rs, 23.Sep.2014, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Narodna vojska očekuje pojačanje od 12 hiljada kozaka

23.09.2014. -

Narodna vojska očekuje ozbiljno pojačanje – uskoro će joj se pridružiti 12 hiljada donskih kozaka, prenosi ruska državna televizija „Zvezda“. Ovu informaciju su potvrdili i članovi specijalne posmatračke misije OEBS koji su se u Lugansku sreli sa rukovodstvom donskog kozaštva.

Na strani DNR i LNR već ratuju predstavnici najrazličnijih nacionalnosti. U junu, Narodnoj vojsci su se pridružili i predstavnici italijanske antifašističke organizacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << „Milenijum“. Isto tako, nedavno je bataljon dobrovoljaca iz Rumunije položio zakletvu Novorusiji. Svoju podršku borbi DNR sa kijevskim vlastima pružili su i dobrovoljci iz Bugarske.

Čitajte više na Ukrajina i Novorusija iz minuta u minut

Izvor: Glas Rusije    

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.