Izvor: Vostok.rs, 18.Jun.2019, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nariškin: Zapad koristi metode hibridnog rata protiv Rusije i Kine

Zapad koristi hibridne tehnike ratovanja kako bi sprečio razvoj strateške saradnje između Rusije i Kine, izjavio je novinarima Sergej Nariškin, direktor ruske Spoljno-obaveštajne službe. "Hibridna dejstva ne samo da mogu biti primenjena, one se zapravo primenjuju. Mi to vidimo. Da bi se videla manifestacija takvih metoda, nisu potrebni nikakvi posebni napori", rekao je Nariškin na marginama međunarodnog sastanka o bezbednosti u Ufi.

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

„Jednostrane sankcije i trgovinski ratovi postali omiljeni metod SAD-a“

Izvor: Vostok.rs, 18.Jun.2019

Praksa vanteritorijalne primene američkih zakona i sankcija protiv različitih zemalja od strane Vašingtona je krajnje destruktivna, jer utiče na celokupnu globalnu ekonomiju, rekao je Sergej Nareškin, direktor Spoljne obaveštajne službe Ruske Federacije. Jednostrane sankcije i metode trgovinskih...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.