Napravili Sneška Belića nasred ulice i izazvali udes

Izvor: N1 televizija, 31.Dec.2017, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napravili Sneška Belića nasred ulice i izazvali udes

Četvorica tinejdžera, starosti od 16 do 18 godina, došla su na zamisao da nasred ulice u bavarskom Meitingenu naprave Sneška Belića, ali su ubrzo privedeni u policijsku stanicu jer je to dovelo udesa.

Dvojica vozača nisu primetila Sneška Belića i nastojeći da ih izbegnu, sudarili su se. Ali, osim Sneška Belića, na sreću niko nije povređen.

Domišljati su se mladići prvobitno pretvarali da su očevici nesreće, pa su drugog Sneška Belića brzo uništili >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << "kako ne bi ometao saobraćaj".

No, kao počinitelje su ih odali sveži tragovi cipela u snegu.

Policija ih je privela te razmatra mogućnost da ih se optuži za teško kršenje bezbednosti saobraćaja.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Napravili Sneška Belića nasred ulice, pa izazvali udes

Izvor: Radio 021, 31.Dec.2017

Četvorica tinejdžera, starosti od 16 do 18 godina, došla su na zamisao da nasred ulice u bavarskom Meitingenu naprave Sneška Belića, ali su ubrzo privedeni u policijsku stanicu jer je to dovelo do udesa...Dvojica vozača nisu primetila Sneška Belića i nastojeći da ih izbegnu, sudarili su se....

Nastavak na Radio 021...

Nemački tinejdžeri napravili Sneška Belića nasred ulice i izazvali UDES

Izvor: Blic, 31.Dec.2017

Četvorica tinejdžera iz Bavarske, starosti između 16-18 godina, napravila su Sneška Belića na sred ulice u Majtingenu, ali ono što je trebao da bude radostan događaj, pretvorilo se u incident, piše N1...Naime, dva vozača su se sudarila u pokušaju da izbegnu Sneška Belića, a srećom niko nije...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.