Napao oca nožem zbog igrice

Izvor: Blic, 25.Jan.2010, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napao oca nožem zbog igrice

Italijanski tinejdžer je napao oca kuhinjskim nožem od 40 centimetera zbog svađi oko taktika u soni plej stejšenu, piše italijanski list "Korijere dela sera".

Fabricio R. je zadobio duboku posekotinu na vratu u nedelju kada ga je 16 - godišnji sin Mario napao u svađi oko fudbalske video igrice FIFA 2009, koja je izbila kada je 46 - godišnji vlasnik prodavnice pokušao da posavetuje sina kako da poboljša taktiku u igranju igrice.

Roditelji su Mariju nekoliko dana ranije za rođendan poklonili fudbalsku igricu zato što je bio opsednut soni plej stejšenom i nisu hteli da stalno igra igrice sa nasiljem.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.