Izvor: Vostok.rs, 10.Jun.2017, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napad na predstavnike ruskih medija u Banjaluci

Prema informacijama koje smo dobili, suspendovani inspektor MUP-a Republike Srpske, Centra javne bezbednosti Banjaluka, poznat po nasilničkom ponašanju, fizički je napao na urednike dva ruska i jednog srpskog medija u Banjaluci. Kontaktirali smo MUP Republike Srpske i Tužilaštvo, te očekujemo zvanične informacije o ovom događaju.

Nezvanično saznajemo da se radi o suspendovanom inspektoru Aleksandru Trniniću.

Kako prenosi banjalučki portal BLmojgrad, suspendovani policajac fizički je nasrnuo na predstavnike ruskih medija. Došlo je do tuče i napadač je izvukao deblji kraj.

Prema rečima očevidaca, prenosi portal, napadač je fizički napao urednike dva ruska i jednog srpskog medija u Banjaluci.

Napadnuti novinar pre nekoliko dana se vratio iz Donbasa i tema razgovora za stolom pre i u trenutku napada, bili su događaji u Ukrajini. Kako nam je ispričano, novinari su sedili za stolom i razgovarali, da bi im u jednom trenutku prišao napadač i udario jednog od njih. U samodbrani, napadnuti novinar savladao je napadača. Policija je kasnije obavila uviđaj. Još se očekuju zvanične informacije MUP-a, prenosi BLmojgrad.

POVEZANO:

Suspendovan inspektor Trninić



Načelnik CJB Banjaluka Mladen Marić danas je potpisao rješenje o suspenziji inspektora tog centra Aleksandra Trninića.


Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.