Napad na jevrejsku školu u Tuluzu

Izvor: Vostok.rs, 19.Mar.2012, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napad na jevrejsku školu u Tuluzu

19.03.2012. -

Četiri osobe su poginule u pucnjavi u jevrejskom koledžu u francuskom Tuluzu, troje od njih su deca, javlja u ponedeljak agencija Frans Pres, pozivajući se na tužioca Mišela Vale.

U ponedeljak ujutru, posle 8.00 po lokalnom vremenu neidentifikovani napadač je otvorio vatru na jevrejsku školu u Tuluzu, a zatim pobegao na motoru, isto kao i ubica trojice vojnika pre nedelju dana u Tuluzu i Montobanu.

Na mesto tragedije su se uputili predsednik Francuske Nikola Sarkozi i ministar obrazovanja Luk Šatel.

Izvor: Golos Rossii, foto: Vesti.ru

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Koncert Zemfire u pariskoj dvorani la Cigale

Izvor: Vostok.rs, 19.Mar.2012

19.03.2012. -..Koncert Zemfire u čuvenoj pariskoj koncertnoj dvorani laCigale 18. marta je ruska premijera na glavnoj francuskoj rok sceni. Još nijedan ruski roker nije imao čast tamo da nastupi...Ruska rok zvezda je bogato nagradila ljubitelje njene muzike interpretacijom svih svojih hitova. Zemfira...

Nastavak na Vostok.rs...

Napad na vojsku i jevrejsku školu u Francuskoj izveo jedan čovek

Izvor: Vostok.rs, 20.Mar.2012, 11:35

20.03.2012. -..Vojnike, koji su ubijeni 11. i 15. marta na jugu Francuske, kao i učenike i nastavnike jevrejske škole u Tuluzu, ubila je jedna osoba. Ovo je izjavio predsednik Nikola Sarkozi posle sastanka sa ministrima odbrane i unutrašnjih poslova. U ponedeljak ujutru, nepoznata osoba se na skuteru...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.