Naoružani klovnovi seju strah na jugu Francuske

Izvor: BKTV News, 26.Okt.2014, 22:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naoružani klovnovi seju strah na jugu Francuske

Tinejdžeri preorušeni u klovnove seju strah na jugu Francuske gde je policija uhapsila 14 maskiranih mladih ljudi koji su nosili pištolje i noževe, saopštila je danas lokalna policija.

Jedan „klovn“ kasno sinoć metalnom šipkom je pretukao 35-godišnjeg prolaznika na ulici u Monpeljeu gde su stanovnici prijavili grupu od 14 „klovnova“ na jednom parkingu. Ta grupa mladih je kasnije privedena.
Takođe na jugu Francuske, tri vozača automobila podnela su tužbu >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << zbog napada „klovnova“ tokom protekle noći.
Privedeni mladići naveli su policiji da su podlegli modi „agresivnih klovnova“ koja se propagira na društvenim mrežama interneta, posebno na Fejsbuku.
Taj fenomen registrovan je i u Velikoj Britaniji i SAD, gde se Noć veštica, maskenbal s kostimima koji treba da plaše ljude, obeležava 31. oktobra.
Izvor: BETA
The post Naoružani klovnovi seju strah na jugu Francuske appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.