Nakon saslušanja u tužilaštvu Banjević i Đukanović pušteni

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 22.Avg.2019, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon saslušanja u tužilaštvu Banjević i Đukanović pušteni

Crnogorsko Specijalno tužilaštvo nakon saslušanja nije odredilo pritvor Mihailu Banjeviću i Dušku Đukanoviću, dok je u toku saslušanje Đorđa Đurđića. Njih trojicu policija je u četvrtak ujutro (22. avgust) uhapsila po nalogu tužilaštva, ali nije poznato za šta se sumnjiče. Banjević, Đurđić i Đukanović bili su u bankarskom biznisu odbjeglog tajkuna, predsjednika Atlas grupe, Duška Kneževića. Do novih hapšenja osoba povezanih sa Kneževićem došlo je dan nakon što se iza rešetaka našao...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crna Gora: Hapšenja direktora Atlas grupe

Izvor: Danas, 22.Avg.2019

Bivši direktori u Atlas grupi Mihailo Banjević, Duško Đukanović i Đorđe Đurđić privedeni su jutros u Podgorici, saznaje TVCG. Članak Crna Gora: Hapšenja direktora Atlas grupe se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.