Najtužnije venčanje: Rekla je DA, a idući dan preminula (FOTO)

Izvor: BKTV News, 31.Dec.2017, 08:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najtužnije venčanje: Rekla je DA, a idući dan preminula (FOTO)

Jaooooj! :(

Školski psiholog Heder Lindzi hrabro se borila sa rakom dojke, ali bolest je bila jača. Ipak, ništa nije moglo da je zaustavi da se uda za ljubav svog života, makar i u bolnici.

Heder i Dejv Mošer venčali su se u kapeli bolnice Svetog Franje u Konektikatu pred najbližim prijateljima i porodicom, a pridružili su im se i brojni lekari i medicinske sestre koji su brinuli o Heder tokom njenog lečenja.

Pravilo ljubav ne zna za godine ovde ne >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << važi: Odbili da ih venčaju zbog starosne razlike od 42 godine

Nažalost, manje od 24 sata kasnije Heder je preminula u bolničkom krevetu.

"Neizbrisiv trag koji je ostavila i sve što je dala ovom svetu ostaće da živi. Zaslužila si svoja krila, Heder ", napisali su na službenoj stranici bolnice uz fotografiju venčanja, prenosi "CT".

Zajednička borba Mari i Saše

Lindzi i Dejv venčali su se 22. decembra, a bolnica je vest i sliku objavila dva dana kasnije. Nijedno od njih nije moglo da sakrije osmehe, a njena euforija u beloj venčanici u krevetu rasplakala je mnoge.

Njena bolest, trostruko negativan karcinom dojke, najagresivniji je podtip karcinoma dojke s visokom stopom smrtnosti.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.