Najtužnija vest: Mama, ne mogu više! Pusti me da umrem!

Izvor: Vesti-online.com, 16.Maj.2012, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najtužnija vest: Mama, ne mogu više! Pusti me da umrem!

Rajan Kenedi, devetogodišnji dečak iz Klarkstona u SAD-u, rekao je svojoj mami da posle sedam teških operacija i pet godine duge borbe protiv retkog oblika tumora na mozgu ne želi i ne može više da se leči niti podvrgava bolnim terapijama. Dečak je zamolio mamu da ga pusti da umre u miru.

Dečak je doneo odluku za koju ni mnogi odrasli ne bi imali hrabrosti - da se suoči sa smrću koja dolazi i poslednje dane provede u miru. To je odlučio pošto je u februaru ustanovljeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da mu se tumor na mozgu udvostručio od poslednjeg pregleda. Sledeća operacija bi mu produžila život za samo tri meseca.

"Kada sam ga obavestila o rezultatima poslednjih analiza počeo je da plače i moli. Rekao je da ne želi više da prolazi kroz sve te bolne postupke. Rekao mi je da želi da završi sa svime time", kroz sume je ispričala dečakova majka Kimberli Moris-Karp.

"Ne želi više ni da pije lekove, a ono vreme koje mu je preostalo želi da proživi u miru", dodala je ona.

Dečak bi 24. maja trebalo da napuni 10 godina, ali prema poslednjim prognozama lekara teško da će preživeti do tada.

"Biću uz njega do poslednje sekunde i pomagati mu sa svim što mu je potrebno", rekla je majka kroz suze i dodala kako joj je najteži trenutak bio Rajanov oproštaj sa braćom.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.