Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jan.2009, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najmanje dvoje poginulih u avionskoj nesreći u Britaniji

LONDON - U nesreći, kada se nedaleko od glavne železničke linije u Stafordširu u Britaniji, srušio manji avion, poginulo je najmanje dvoje ljudi, a oštećena je i nacionalna želežnička mreža, saopštila je služba za hitne situacije.

U nesreći koja se dogodila nešto pre podneva, oboreni su električni železnički vodovi, a pored šina se nalazi olupina aviona, saopštila je britanska Železnička mreža.

Britanska saobraćajna policija je navela da je istraga >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u toku i da je u ovoj fazi teško proceniti tačan broj žrtava, kao i materijalnu štetu.

Železnička linija, kojom saobraćaju vozovi na relacijama London-Mančester i Liverpul-Glazgov, zatvorena je posle nesreće, a saobraćajna policija je saopštila da se ne očekuje da linija bude tokom vikenda potpuno osposobljena.

Vozovi će biti preusmeravani na alternativne pravce, što će produžiti putovanje za oko sat vremena, saopšteno je iz železnice.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najmanje dvoje poginulih u avionskoj nesreći u Britaniji

Izvor: Blic, 02.Jan.2009

U nesreći u kojoj se nedaleko od glavne železničke linije u Stafordširu u Britaniji srušio manji avion, poginulo je najmanje dvoje ljudi, a oštećena je i nacionalna želežnička mreža, saopštila je služba za hitne situacije.....U nesreći koja se dogodila nešto pre podneva, oboreni su električni...

Nastavak na Blic...

Srušio se mali avion - dvoje mrtvih

Izvor: Kurir, 02.Jan.2009

LONDON, 2. januara (Tanjug) - Najmanje dve osobe poginule su danas kada se u blizini glavne železničke linije u Stafordširu u Britaniji srušio manji avion, što je poremetilo železnički saobraćaj. Britanska Železnička mreža je saopštila da su u nesreći, koja se dogodila nešto pre podneva,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.