Najmanje četiri osobe poginule u katastrofalnom potresu u Turskoj

Izvor: Večernje novosti, 24.Jan.2020, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najmanje četiri osobe poginule u katastrofalnom potresu u Turskoj

Snažan potres od 6,8 stepeni po Rihteru pogodio je u petak istočnu Tursku, a prema prvim informacijama, najmanje četiri osobe su poginule Snažan potres od 6,8 stepeni po Rihteru pogodio je u petak istočnu Tursku, a prema prvim informacijama, najmanje četiri osobe su poginule.Jak zemljotres uzrokovao je istovremeno rušenje nekoliko zgrada.Epicentar potresa bio je u okrugu Sivridže u istočnoj provinciji Elazig, saopćila je vladina agencija za upravljanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << katastrofama i kriznim situacijama. - Bilo je vrlo zastrašujuće, namještaj je pao na nas. Bježali smo vani - rekla je za AFP 47-godišnja Melahat Čan, koja živi u gradu Elazigu.Dodala je da će iduće dani provesti na selu, izvan grada.Istovremeno je i ministar unutrašnjih poslova Sulejman Sojlu potvrdio da su četiri osobe poginule.- Nadamo se da nećemo imati više žrtava - kazao je za turske medije.
Pogledaj vesti o: Zemljotres

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Katastrofalan potres od 6,9 Rihtera u Turskoj: Najmanje 14 osoba poginulo, 315 povređeno, veliki broj oštećenih zgrada

Izvor: Večernje novosti, 25.Jan.2020, 00:27

Snažan potres od 6,8 stepeni po Rihteru pogodio je u petak istočnu Tursku, a prema prvim informacijama, najmanje 14 osoba je poginulo Snažan potres od 6,8 stepeni po Rihteru pogodio je u petak istočnu Tursku, a prema prvim informacijama, najmanje 14 osoba je poginulo, a 315...

Nastavak na Večernje novosti...

DAN NAKON RAZORNOG POTRESA Novi zemljotres u turskoj provinciji Elazig

Izvor: Blic, 25.Jan.2020

Zemljotres jačine 5,1 Rihterove skale pogodio je tursku provinciju Elazig, dan nakon što je zabeležen snažan potres u kome je stradalo najmanje 22 osobe.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.