Izvor: RTS, 27.Nov.2021, 10:28

Najmanje 19 poginulih u autobuskoj nesreći u Meksiku

Najmanje 19 osoba je poginulo, a 32 su povređene kada je putnički autobus u centralnom Meksiku udario u kuću, saopštili su zvaničnici.
Turistički autobus koji je prevozio putnike do hrišćanskog svetilišta udario je u zgradu nakon što su mu otkazale kočnice, navodi se u saopštenju Ministarstva zdravlja države Meksika.

Poginulo je najmanje 19 osoba, a 32 su povređene, saopštile su zvaničnici.
Šest osoba, uključujući dvoje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << maloletnika, prevezeno je u bolnicu u Toluci, dok su ostali prevezeni u nekoliko bolnica u regionu, rekli su zvaničnici.
Među povređenima je više žena i dece, sa povredama u rasponu od preloma kostiju do traume glave, saopštilo je Ministarstvo zdravlja.
Alfredo Del Mazo, guverner države Meksiko, rekao je u izjavi na Tviteru da je naložio šefovima agencija za civilnu zaštitu, bezbednost, spasavanje i zdravlje da pruže pomoć porodicama poginulih i povređenih.
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nesreća u Meksiku; autobus udario u kuću, 19 poginulih FOTO

Izvor: B92, 27.Nov.2021

Meksiko Siti -- Najmanje 19 osoba je poginulo, a 32 su povređene kada je putnički autobus u centralnom Meksiku udario u kuću, saopštili su zvaničnici...Turistički autobus koji je prevozio putnike do hrišćanskog svetilišta udario je u zgradu nakon što su mu otkazale kočnice, navodi se u saopštenju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.