Najmanje 15 mrtvih u napadu bombaša samoubice (VIDEO)

Izvor: S media, 04.Maj.2012, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najmanje 15 mrtvih u napadu bombaša samoubice (VIDEO)

U dve odvojene eksplozije koje su se sinoć dogodile u Mahačkali u Dagestanu poginulo je najmanje 15 osoba, od kojih 12 policajaca, dok je više od 60 osoba ranjeno.

Automobil-bomba ubio dvoje ljudi, 16 ranio

Republičko Ministarstvo potvrdilo je da su se u razmaku od 20 minuta dogodile dve eksplozije, prva kada je policija zaustavila jednu "ladu" na putu Mahačkala - Astrahan čiji je vozač aktivirao eksploziv koji je verovatno imao na sebi, a druga veća >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << količina eksploziva aktivirana je dok su gasili "ladu" koja je još gorela od prve eksplozije. Odmah posle napada na internet sajtu "Kavkaski centar" oglašeno je da je to bio "napad šahida", kao i da su eksplozije u potpunosti razorile policijski punkt, preneli su ruski mediji.

Teroristički akti u Dagestanu veoma su česti i ponavljaju se više puta mesečno, a uporedo sa njima traju borbe vlasti i naoružanih terorističkih grupa u kavkaskim brdima. Istragu poslednjeg napada preuzela je Federalna služba bezbednosti.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bombaški napadi u Dagestanu

Izvor: RTS, 04.Maj.2012

Najmanje 15 ljudi poginulo u dva teroristička napada u ruskoj republici Dagestan. Žrtve uglavnom policajci. ..U dva teroristička napada u Mahačkali u Dagestanu poginulo je najmanje 15 osoba, od kojih 12 policajaca, dok je stotinu osoba ranjeno...Eksplozije su se dogodile u blizini kontrolnog punkta...

Nastavak na RTS...

Najmanje 15 mrtvih u napadu bombaša samoubice

Izvor: medio.rs, 04.Maj.2012

U dve eksplozije u Mahačkali u Dagestanu poginulo je najmanje 15 osoba, dok je više od 60 osoba ranjeno.

Nastavak na medio.rs...

Dagestan: U eksplozijama 11 mrtvih

Izvor: Večernje novosti, 04.Maj.2012

Ruska policija saopštila je da je snaga druge od dve eksplozije koje su u Mahačkali usmrtile najmanje 11 osoba, a ranile 87, bila oko 100 kilograma trotila

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.