Najbolji apotekar na svetu! Prepisao devojčici Sprej protiv čudovišta

Izvor: NaDlanu.com, 12.Mar.2014, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbolji apotekar na svetu! Prepisao devojčici "Sprej protiv čudovišta"

Da postoji nagrada za najslađi recept na svetu, farmaceut Džef Dods iz Severne Dakote bio bi garantovani pobednik. Sve što je trebalo je malo kreativnosti sa deklaracijom leka i veoma pospana šestogodišnja devojčica koja ima problem sa čudovištima.

Dok je bila sa roditeljima u apoteci, devojčica je prišla apotekaru sa ne baš medicinskim problemom - brojna čudovišta pod njenim krevetom su je držala budnom noćima. A ovaj čovek se snašao da reši njen problem i smućka sopstveni >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << lek za svu uplašenu decu sveta, 100% proveren od strane apotekara - Sprej protiv čudovišta.Instrukcije su dovoljno jednostavne: "Naprskati po sobi pre odlaska na spavanje, ponoviti ako je neophodno." Ovaj jednostavan "lek" je učinio mnogo za mir ove devojčice, a da ne govorimo o njenoj veri u čovečanstvo. Svetu bi definitivno dobro došlo još nekoliko ljudi poput Džefa Dodsa.T.D.Izvor: Gizmodo

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.