Izvor: Blic, 08.Apr.2009, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagrada od 13.000 evra za informaciju o ubicama Ive Pukanića

MUP Hrvatske raspisao je nagradu od 13.000 evra za informaciju koja će dovesti do hapšenja dvojice stranih državljana osumnjičenih za ubistvo Ive Pukanića.



MUP podseća da je za Željkom Milovanovićem ili Bojanom Gudurićem, još 4. novembra 2008. godine raspisana poternica zbog učešća u ubistvu Pukanića i njegovog saradnika Nike Franjića, koji su stradali u eksploziji bombe postavljenoj na mopedu kod Pukanićevog vozila.

Nagrade važe za" korisne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << informacije" dobijene sa područja Hrvatske, ali i za informacije dobijene i van područja Hrvatske.

Policija je pozvala medije u Bosni i Hercegovini i Srbiji da prenesu vest o raspisivanju nagrade, zbog očekivanja da bi građani BiH i Srbije svojim informacijama mogli doprineti njihovom hapšenju.

Sve korisne informacije građani mogu javiti na broj telefona Operativno-komunikacionog centra +385 1 6122 411.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.