Nagovorite je na seks s upaljenim svetlom, isplatiće vam se!

Izvor: Telegraf.rs, 29.Sep.2014, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagovorite je na seks s upaljenim svetlom, isplatiće vam se!

Svi znamo da devojke često znaju da budu stidljive i da zbog toga ne žele da tokom seksa svetla budu upaljena. To ume da bude romantično, ali isto tako može biti romantično i da se gledate dok vodite ljubav

Poznato je da muškarci vole da za vreme seksa mogu da vide svoju partnerku, ali se dame ne slažu uvek s tim. Donosimo vam nekoliko saveta kako da je nagovorite na tako nešto, a da i njoj bude zanimljivo.

Ako u vašem krevetu leži gola žena, sigurno >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << da želite dobro da je videte (osim ako su vam oči vezane, ali to je druga priča). Problem je u tome što većina žena želi da vodi ljubav u mračnijoj atmosferi i s ugašenim svetlima. Kako naći kompromis koji bi vam omogućio da je gledate, a da se vaša nežnija polovina ne oseća neprijatno?

Foto-ilustracija: Profimedia

Za početak, upalite samo malu noćnu lampu, tako da ona stoji ispred nje. Na taj način će senke suziti njen torzo, zatamnitće delove njenog lica i tela tako da će njene obline izgledati zanosnije. Koja žena to ne želi? Pored toga, ne možete pogrešiti ni sa svećama! Možete ih postaviti oko kreveta, a one će bacati blagu svetlost koja skriva nesavršenosti, a svi znamo koliko su sveće seksi. Osećaće se kao boginja.

Foto-ilustracija: Profimedia

Treći predlog je da odete do neke prodavnice u kojoj ćete pronaći prekidač kojim ćete regulisati jačinu svetlosti u sobi. Eksperimentišite i doći ćete do najboljeg rešenja. Vi ćete gledati njeno golo telo a ona se neće stideti.

(Telegraf.rs / Macho)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.