Nađen deo koji je pripadao avionu Malezija Erlajnsa?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jan.2016, 23:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nađen deo koji je pripadao avionu Malezija Erlajnsa?

Veliki komad metala pronađen je danas na južnoj obali Tajlanda, a veruje se da je reč o delu putničkog aviona, izjavio je danas lokalni zvaničnik.

Posle tog otkrića javile su se spekulacije da je moguće da deo pripada putničkom avionu Malezija erlajnsa, koji je nestao pre skoro dve godine, prenele su agencije.

Veliki komad metala, širok oko dva metra i tri metra dug, isplivao je na obalu što su meštani prijavili vlastima.

Njegov pronalazak podstakao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je spekulacije u tajlandskim medijima da ostatak pripada avionu koji je nestao sa 239 putnika i članova posade na letu iz Kuala Lumpura ka Pekingu u martu 2014. godine, iako zvanične potvrde o tome još nema.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Tajland: Nađen deo koji je pripadao avionu Malezija Erlajnsa?

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Jan.2016

Veliki komad metala pronađen je danas na južnoj obali Tajlanda, a veruje se da je reč o delu putničkog aviona, izjavio je danas lokalni zvaničnik...Nakon tog otkrića javile su se spekulacije da je moguće da deo pripada putničkom avionu Malezija erlajnsa, koji je nestao pre skoro dve godine, prenele...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.