Izvor: RTS, 27.Jul.2020, 00:06

Na demonstracijama u Sijetlu uhapšeno najmanje 45 osoba, povređen 21 policajac

Najmanje 45 osoba uhapšeno je na demonstracijama u Sijetlu pod optužbom za napad na policajce, opstrukciju i odbijanje da se raziđu, saopštila je policija.
Na protestima u tom gradu povređen je najmanje 21 policajac, prenosi Si-En-En.
Demonstranti su u subotu na njih bacali kamenje, flaše, vatromet i eksplozivne naprave.
Jedan policajac je zadobio povrede nogu i hospitalizovan je.
Sijetl je bio poprište protesta zbog policijske brutalnosti nakon ubistva Džorca Flojda, uključujući i oblasti od šest blokova koju kontrolišu demonstranti.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Kamenje, boce, vatromet...sve to bacano je na policiju

Izvor: B92, 27.Jul.2020

Sijetl -- Na protestima u Sijetlu uhapšeno 45 osoba pod optužbom za napad na policijske službenike i opstrukciju. Povređen 21 policajac...Oni su povrede zadobili od bacanja projektila na njih, saopštila je policija...Demonstranti u Sijetlu u subotu su bacali veliko kamenje, boce, vatromet i drugi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.