Izvor: RTS, 12.Maj.2022, 18:03

Na Malti zaplenjeno 1,5 tona kokaina u kontejneru koji je prevozio banane za Kopar

Malteški carinici zaplenili su rekordnih 1,5 tona kokaina, procenjene vrednosti 300.000.000 evra, skrivenog u kontejneru koji je prevozio banane iz Kolumbije u Sloveniju, izvestio je malteški list Malta tudej.
Carinici su zaplenili 50 vreća sa blizu 1.500 omota od jednog kilograma kokaina na brodu koji je plovio za Kopar u Sloveniji.
Slučaj istražuje Odeljenje za narkotike malteške policije, prenosi STA.
Carina je saopštila da je zaplena >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << rekordna po obimu i vrednosti, mnogo veća od pošiljke kokaina od 800 kilograma, zaplenjene u istoj luci prošlog meseca.
Malteški carinici su 2019. godine zaplenili ukupno 750 kilograma kokaina, 2020. godine 612 kilograma, a prošle godine 740 kilograma.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

NA MALTI ZAPLENJENA REKORDNA KOLIČINA KOKAINA Tovar od 1,5 tona droge skriven u bananama doputovao iz Kolumbije

Izvor: Blic, 12.Maj.2022

Malteški carinici zaplenili su rekordnih 1,5 tona kokaina, procenjene vrednosti od 300 miliona evra, skrivenog u kontejneru koji je prevozio banane iz Kolumbije u Sloveniju, izvestio je danas malteški list Malta Tudej.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.