Izvor: RuskaRec.ru, 24.Maj.2017, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Krimu počele vežbe snaga za specijalne namene FSB

Na vežbama jedinica za specijalne namene organa Federalne službe bezbednosti učestvovaće dve hiljade ljudi, a odvijaće se u dve faze, prenose ruski mediji.
 Jedinice Centra za specijalne namene FSB Rusije treba da demonstriraju spremnost za sprečavanje terorističkih napada i likvidaciju diverzanata. 
Kolona antidiverzantskih vozila „Falkatus“ zabeležena kamerom na Krimu
Na manevrima će učestvovati robotski sistemi i savremeni modeli tehnike za detekciju i >> Pročitaj celu vest na sajtu RuskaRec.ru << uništenje protivnika. 
Vežbe će se, između ostalog, izvoditi na morskim objektima kompanije Černomorneftegaz i sanatorijuma u Evpatoriji.
U prvoj fazi uvežbavaju se dejstva usmerena na neutralizovanje grupe neidentifikovanih oružanih snaga, koje su prema scenariju zauzele naftnu platformu „Krim 2“ i brod za vuču „Fjodor Urjupin“ i drže 150 članova posade kao taoce. 
Na Krimu su prošlog meseca održani manevri Crnomorske flote uz učešće avijacije. U martu su izvedene vežbe Vazdušno-desantnih snaga sa bojevim gađanjem, prenosi portal Vzglяd.

Nastavak na RuskaRec.ru...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.