Izvor: RuskaRec.ru, 12.Jul.2017, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Krimu počela provera borbene gotovosti Crnomorske flote

Na Krimu je počela provera borbene spremnosti Crnomorske flote, sapštila je pres-služba Južnog vojnog okruga.
Obalske i brodske jedinice stavljene su u stanje povišene borbene gotovosti, raketni, protivpodmornički  i brodovi za čišćenje mina isplovili su u more.
Putin: Rusija će Krim braniti svim sredstvima
Tokom akcije proverena su dejstva u stanju povišene borbene gotovosti jedinica obalskih formacija flote na mestima stalne dislokacije, a posade brodova isplovile >> Pročitaj celu vest na sajtu RuskaRec.ru << su u rejone poligona za borbenu obuku.
Provera će trajati nekoliko dana na poligonima na Krimu i Crnom moru.
U Crnom moru su ranije ove nedelje počele američko-ukrajinske vežbe Sea Breeze — 2017 na kojima učestvuju vojnici iz 17 zemalja. Manevri će trajati do 22 jula. Brodovi, avioni i obalska tehnička sredstva Crnomorske flote, kao  i sateliti orbitalne gurpe VKS Rusije nadziru ove manevre, prenosi RIA Novosti.

Nastavak na RuskaRec.ru...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.