NOVI UDAR NA TRAMPA: I Džordžija pokreće tužbu protiv bivšeg predsednika SAD

Izvor: Kurir, 10.Feb.2021, 18:36

NOVI UDAR NA TRAMPA: I Džordžija pokreće tužbu protiv bivšeg predsednika SAD

Tužioci u okrugu Fulton pokrenuli su istragu zbog pokušaja bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa da poništi izborne rezultate u Džordžiji, uključujući i telefonski poziv državnom sekretaru Bredu Rafenspergeru u kojem ga je pritiskao da "pronađe" dovoljno glasova kako bi mu pomogao da preokrene gubitak.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Džordžija otvorila krivičnu istragu protiv Trampa zbog pokušaja da poništi izborne rezultate

Izvor: VOA, 10.Feb.2021

Tužioci u okrugu Fulton u Džordžiji istražuju pokušaj bivšeg predsednika Donalda Trampa da poništi rezultate predsedničkih izbora 2020, prema sadržaju pisma u koje je uvid imala agencija Rojters. Vest da je otvorena istraga u Džordžiji prvo je objavio Njujork Tajms.  Ovo je druga krivična...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.