Izvor: Blic, 18.Jan.2021, 15:51

NOVI SNIMAK UPADA U KAPITOL Policajac prijateljski pokušao da rastera rulju, a evo koju je poruku "čovek sa rogovima" ostavio Pensu (VIDEO)

Na novom snimku upada u Kapitol 6. januara vidi se kako policajac pokušava da prijateljski razgovara sa grupom pristalica odlazećeg predsednika Donalda Trampa, što su korisnici društvenih mreža nazvali “najboljim primerom privilegovanih belaca”.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SAD: Novi snimci upada u zdanje Kongresa 6. januara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jan.2021

Objavljeni su novi snimci upada pristalica odlazećeg predsednika SAD Donalda Trampa u zgradu američkog Kongresa na Kapitol Hilu 6. januara u Vašingtonu...Snimci, koje je načinio ratni dopisnik Luk Mogelson, prikazuju upad stotina desničara u Kapitol - uključujući i tzv. šamana grupe QAnon Džejka...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.