Izvor: Blic, 16.Mar.2023, 01:46

NOVI BUDŽET VELIKE BRITANIJE Ministar finansija najavio proširenje obima besplatne brige o deci

Novim budžetom vlada Velike Britanija će proširiti obim besplatne brige o deci već od navršenih devet meseci starosti, s ciljem da se pomogne britanskim roditeljima koji trenutno plaćaju troškove koji su među najvećima u svetu, izjavio je danas britanski ministar finansija Džeremi Hant. Hant je rekao da će vlada obezbediti sredstva za pomoć kvalifikovanim zaposlenim roditeljima dece do pet godina starosti u trajanju od 30 sati nedeljno do 2025. godine, prenosi Rojters.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Češka usvaja zakon o usporavanju povećanja penzija zbog inflacije

Izvor: Blic, 16.Mar.2023

Češki predsednik Petr Pavel izjavio je danas da će potpisati nacrt zakona kojim se usporava povećanje penzija vezano za inflaciju, odnosno predlog zakona koji je vladajuća koalicija uvela kako bi ublažila pritisak na budžet u vreme velike inflacije. Vlada premijera Petra Fijale saopštila je da...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.