Izvor: Blic, 17.Dec.2018, 07:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOKAUT Da li se Vašington konačno OKREĆE PROTIV bahatog saudijskog princa?

U petak američki Senat jednoglasno je izglasao rezoluciju na osnovu koje je princ prestolonaslednik Saudijske Arabije Mohamed bin Salman odgovoran za ubistvo novinara Džamala Kašogija. Prethodno, Senat je sa 56 glasova za i 41 protiv izglasao da SAD treba da prestane sa pomaganjem vojne kampanje u Jemenu na čijem je čelu upravo Saudijska Arabija.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Slučaj Khashoggi: Rijad osudio rezolucije američkog Senata

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 17.Dec.2018

Saudijska Arabija osudila je rezoluciju američkog Senata kojom se prekida američka vojna pomoć za rat u Jemenu i kojom se direktno krivi saudijski princ prijestolonasljednik Mohammed bin Salman za ubistvo novinara Jamala Khashoggija. Saudijsko Ministarstvo vanjskih poslova saopćilo je da usvojene...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.