Izvor: Blic, 23.Jan.2020, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE ZA ONE SA OSETLJIVIM STOMAKOM Da li je OVA SUPA kriva za pojavu koronavirusa? (VIDEO)

Domaćin novog koronavirusa mogli bi biti slepi miševi, smatraju naučnici sa kojima su razgovarali novinari "Saut Čajna Posta". Slepi miševi jedna su od životinjskih vrsta koje su u ponudi na pijaci sa koje je epidemija buknula, pa su se ubrzo nakon objavljivanja ove vesti na društvenim mrežama pojavili snimci "delikatesa" za koji se veruje da je krivac za trenutnu zdravstvenu krizu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(UZNEMIRUJUĆE) OVAKO SE RAŠIRIO KORONAVIRUS: Prže i kuvaju SLEPE MIŠEVE, doveli ČOVEČANSTVO U OPASNOST

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2020, 19:49

Slike kruže internetom...Domaćini novog koronavirusa mogli bi biti slepi miševi, smatraju naučnici s kojima su razgovarali kineski novinari...Slepi miševi jedna su od životinjskih vrsta koje su u ponudi na pijaci s koje je epidemija buknula, pa su se ubrzo nakon objavljivanja ove vesti na društvenim...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.