NI DA ČUJE DA SE SASTANE SA BAJDENOM: Novi predsednik Irana Raisi odbacio mogućnost samita! Kratko i jasno, namršteno poručio NE!

Izvor: Kurir, 21.Jun.2021, 19:55

NI DA ČUJE DA SE SASTANE SA BAJDENOM: Novi predsednik Irana Raisi odbacio mogućnost samita! Kratko i jasno, namršteno poručio NE!

Novoizabrani iranski predsednik Ebrahim Raisi je odbacio danas mogućnost da se sastane sa američkim predsednikom Džozefom Bajdenom.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Izabrani predsednik Irana odbacio mogućnost sastanka s Bajdenom i pregovora o raketnom programu

Izvor: Beta, 21.Jun.2021

Novoizabrani predsednik Irana Ebrahim Raisi odbacio je danas mogućnost sastanka s američkim predsednikom Džozefom Bajdenom ili pregovaranja o raketnom programu Teherana ili o spornoj podršci Irana regionalnim oružanim grupama.Tokom prvog govora posle predsedničkih izbora, održanih u petak, Raisi...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.