Izvor: Blic, 12.Nov.2019, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"NEVREME OPASNO PO ŽIVOT" Dramatična oluja u Hrvatskoj, vetar na Jadranu ČUPA DRVEĆE, OSTRVA "ODSEČENA"

“Ako ne morate ne izlazite, a ako morate, imajte na umu da je vreme po život opasno”, upozorenje je koje je preneo HRT nakon što je snažno nevreme pogodilo hrvatsko primorje. Snažan vetar čupa drveće i stubove, na primorju je zbog jačine juga obustavljena plovidba ka ostrvima, delovi Dalmacije su bez struje... U većem delu zemlje je na snazi crveni meteoalarm, a meteorolozi najavljuju da se očekuje da ovako dramatično nevreme potraje do sutra.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NE IZLAZITE AKO NE MORATE, NEVREME OPASNO PO ŽIVOT: Jeziva oluja i poplave u komšiluku! Hrvatska ostvra odsečena od kopna, vetar ruši stabla kao od šale! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 12.Nov.2019

Nevreme koje je zahvatilo Hrvatsku trajaće, prema procenama meteorologa, do sutra do kada je i na snazi crveni meteoalarm, a građanima je izdato upozorenje da ne izlaze iz kuća a ko baš ne moraju.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.