NEVIĐENA DRAMA: Ušli su u avion i nekoliko minuta kasnije okružile su ih BORBENE LETELICE!

Izvor: BKTV News, 05.Apr.2018, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVIĐENA DRAMA: Ušli su u avion i nekoliko minuta kasnije okružile su ih BORBENE LETELICE!

Niko nije mogao da veruje šta se dešava!

Putnički avion ispratila su danas dva singapurska borbena aviona od Tajlanda nazad u Singapur nakon što je putnik u tom avionu pretio bombom, saopštili su zvaničnici.

Kako prenosi Rojters, zvaničnici kompanije Skot koja je ogranak "Singapur Erlajnsa" su saopštili da je jedan njihov avion koji je leteo u tajlandski grad Hat Jai, bezbedno ispraćen nazad na aerodrom Čangi.

Policija je na Fejsbuku saopštila da >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << je obaveštena o pretnji koju je izneo putnik na letu TR634 i da vodi dalju proveru.

Ministar odbrane Singapura Ng Eng Hen rekao je da su dva borbena aviona tipa F-15SG odgovorili na naredbu odmah nakon što je pilot saopštio da je putnik pretio bombom i da su ispratili avion od Južnog kineskog mora do aerodroma.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.