Izvor: Blic, 21.Jan.2024, 22:45

"NEMA JASNOG PUTA DO POBEDE" Jedan od Trampovih najvećih rivala odustao od trke za predsednika SAD, a usput ga i PODRŽAO (VIDEO)

Guverner Floride Ron Desantis, koji je ušao na republikanske predsedničke predizbore kao najveća pretnja Donalda Trampa, objavio je u danas da okončava svoju kandidaturu za Belu kuću skoro nedelju dana nakon njegovog neodoljivog nastupa u Ajovi.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp korak bliže pobedi? Povlači se Desantis

Izvor: B92, 21.Jan.2024

Guverner američke savezne države Floride Ron Desantis povukao se večeras iz republikanske trke za predsedničke izbore u SAD...Ova odluka usledila je nakon što je glavni kandidat Donald Tramp osvojio izbore u Republikanskoj partiji u državi Ajovi, dok je Desantis pritom tesno pobedio najbližeg...

Nastavak na B92...

Ron Desantis, nekada najveća pretnja za Trampa, okončao kampanju za Belu kuću

Izvor: VOA, 22.Jan.2024, 01:58

Vašington — Predsednički kandidat Ron Desantis, za koga se ranije smatralo da je najbolja šansa za Republikansku partiju da se odmakne od Donalda Trampa, ispao je iz stranačke trke u nedelju. Relativno rano povlačenje je samo potvrdilo koliko je i dalje snažan uticaj koji bivši predsednik ima...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.