Izvor: Blic, 19.Okt.2023, 00:50

"NEMA INTERESA DA DRŽIMO ŽENE I DECU" Lider Hamas na Zapadnoj obali: "Verovatno bi pustili neke taoce ako Izrael pristane na 24-časovni prekid vatre"

Politički lider Hamasa na Zapadnoj obali šeik Hasan Jusef izrazio je danas uverenje da bi ta militantna grupa bila spremna da oslobodi neke taoce ako bi Izrael pristao na 24-časovni prekid vatre.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

13. DAN KRVAVIH SUKOBA NA BLISKOM ISTOKU Odzvanjaju sirene u Izraelu, Amerika poziva da se Liban NAPUSTI ŠTO PRE, u Evropi se uvode kontrole na granicama

Izvor: Blic, 19.Okt.2023

Više od 3.700 Palestinaca i 1.400 Izraelaca ubijeno je u ratu između militantne grupe Hamas i Izraela koje je u Pojasu Gaze počeo pre 13 dana, u subotu, 7. oktobra.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.