Izvor: Blic, 27.Okt.2018, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEĆE U BELU KUĆU Kašogijeva verenica odbila Trampov poziv

Hatidže Čengiz, verenica ubijenog saudijskog novinara DŽamala Kašogija, izjavila je da neće prihvatiti poziv američkog predsednika Donalda Trampa da poseti Belu kuću, jer ne veruje da je on iskren u nameri da dođe do istine o ubistvu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ŠOK INTERVJU VERENICE UBIJENOG NOVINARA: Neću u Belu kući, znam zašto me je Tramp zvao! A evo šta je rekla o POSLEDNJIM KAŠOGIJEVIM DANIMA! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 28.Okt.2018, 09:32

Verenica ubijenog saudijskog novinara Džamala Kašogija, Hatidže Čengiz, odbila je poziv američkog predsednika Donalda Trampa da dođe u Belu kuću, jer, kako je istakla, Tramp je pozvao s ciljem da pridobije javnost na svoju stranu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.