Izvor: Blic, 25.Feb.2024, 20:26

"NE DIŠE, MRTAV JE" Otac pucao sinu u glavu, pa priznao supruzi preko kamere na ulaznim vratima da ga je UBIO: Kad je policija stigla, rekao je samo jedno (VIDEO)

Otac, koji je optužen da je ubio sina, priznao je supruzi preko kamere na ulaznim vratima da je počinio zločin. David De Hesus Кontreras (52) pucao je sinu Eriku (22) u glavu u Pajnkrestu u okrugu Majami-Dejd u novembru prošle godine. Кontreras je potom razgovarao sa svojom suprugom preko kamere na ulaznim vratima porodične kuće pre nego što je uhapšen.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"NE DIŠE, ON JE MRTAV" Priznao ženi da je UPUCAO SINA U GLAVU! Isplivao jeziv snimak a ono što je rekao policiji posebno je gnusno (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2024

Otac, koji je optužen da je ubio sina, priznao je supruzi preko kamere na ulaznim vratima da je počinio jezivi zločin...David De Hesus Кontreras (52) pucao je sinu Eriku (22) u glavu u Pajnkrestu u okrugu Majami-Dejd u novembru prošle godine. Кontreras je potom razgovarao sa svojom suprugom preko...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.