NAUČNICI OTKRIVAJU: Čeka nas pakao! Leto nas nije zaobišlo, samo malo kasni!

Izvor: Kurir, 24.Jul.2014, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAUČNICI OTKRIVAJU: Čeka nas pakao! Leto nas nije zaobišlo, samo malo kasni!

Nakon 15 godina mirovanja, čovečanstvo će se suočiti sa temperaturnim paklom, upozoravaju naučnici sa Univerziteta Mekgil u najnovijoj studiji o globalnom zagrevanju.

Oni tvrde da je od 1998. do 2013. godine rast globalne temperature stagnirao, što je prirodna pojava i traje u intervalima od oko 15 godina, a ne može da se pripiše smanjenju količine gasova koji uzrokuju efekat staklene bašte kao što se do sada mislilo.

Od 1998. globalna temperatura se smanjila od 0.27 do 0.37 stepeni Celzijusa, objavili su naučnici sa ovog univerziteta.

(Fokus.ba)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Leto kasni: Čeka nas pakao!

Izvor: NaDlanu.com, 24.Jul.2014

Oni tvrde da je od 1998. do 2013. godine rast globalne temperature stagnirao, što je prirodna pojava i traje u intervalima od oko 15 godina..Nakon 15 godina mirovanja, čovečanstvo će se suočiti sa temperaturnim paklom, upozoravaju naučnici sa Univerziteta Mekgil u najnovijoj studiji o globalnom...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.