NATO: U kontaktu smo sa Ukrajinom, pozivamo na suzdržanost

Izvor: Vesti-online.com, 25.Nov.2018, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NATO: U kontaktu smo sa Ukrajinom, pozivamo na suzdržanost

NATO pažljivo prati sva dešavanja u Azovskom moru i u Krečkom moreuzu, u stalnom je kontaktu sa ukrajinskim vlastima i poziva na suzdržanost, izjavila je predstavnica Alijanse Oana Lungesku.

NATO u potpunosti podržava suverenitet i teritorijalni integritet Ukrajina, uključujući i pravo na navigaciju u njenim teritorijalnim vodama – pozivamo Rusiju da osigura pristup ukrajinskim lukama u Azovskom moru u skladu sa međunarodnim pravom, navodi se u saopštenju koje je poslato svim predstavnicima Alijanse.
Pogledaj vesti o: NATO,   Rat u Ukrajini

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NATO „pažljivo prati“ dešavanja u Azovskom moru

Izvor: Vostok.rs, 26.Nov.2018, 00:25

NATO pažljivo prati sva dešavanja u Azovskom moru i u Krečkom moreuzu, u stalnom je kontaktu sa ukrajinskim vlastima i poziva na suzdržanost, izjavila je predstavnica Alijanse Oana Lungesku. NATO u potpunosti podržava suverenitet i teritorijalni integritet Ukrajina, uključujući i pravo na navigaciju...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.