Izvor: Blic, 10.Jun.2023, 23:53

NASTAVLJAJU SE PROTESTI U IZREALU Desetine hiljada ljudi protestvovalo protiv reforme pravosudnog sistema

U Izraelu su danas nastavljeni protesti protiv reforme pravosudnog sistema koji je predložila krajnje desničarska vlada premijera Benjamina Netanijahua. U Tel Avivu, gde je održan glavni protest uz učešće desetina hiljada ljudi, demonstranti su držali džinovski transparent na kojem je pisalo "Tip građanina: mrtav", što se odnosi na porast zločina među arapskim zajednicama u Izraelu, javio je AP.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Nastavljeni protesti u Izraelu protiv reformi Netanijahua

Izvor: B92, 11.Jun.2023, 09:15

U Izraelu su nastavljeni protesti protiv reforme pravosudnog sistema koji je predložila krajnje desničarska vlada premijera Benjamina Netanijahua...U Tel Avivu, gde je održan glavni protest uz učešće desetina hiljada ljudi, demonstranti su držali džinovski transparent na kojem je pisalo "Tip...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.