Izvor: Blic, 11.Okt.2023, 00:06

NAMAZALA SE KRVLJU I TRI SATA SE PRETVARALA DA JE MRTVA Izraelka otkrila kako je preživela masakr na festivalu: "Muzika je stala i počela je noćna mora" (FOTO)

Mej Hajat (30), koja je preživela masakr na festivalu "Trajb of Nova" u Reimu, u Izraelu, kada su militanti Hamasa ubili najmanje 260 ljudi, objavila je na Instagramu da je uspela da se spase tako što se namazala krvlju i tri sata se pretvarala da je mrtva.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

„Osećao sam se kao životinja koju love“: Ispovest mladića koji je jedva preživeo napad Hamasa na festivalu

Izvor: Piplmetar.rs, 11.Okt.2023

Mladić je preživeo pukom srećom .. Foto: Tanjug/AP. .. Mladić koji je bio na Supernova festivalu u Izraelu kada je tamo upao Hamas i ubio 260 ljudi, ispričao je za BBC svoje iskustvo.. Gilad Karplus prisetio se da je prvo bilo raketa rekao da je bilo raketa, a onda je počela...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.