Muslimanska mesara na Korzici izrešetana mecima

Izvor: Press, 03.Feb.2016, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muslimanska mesara na Korzici izrešetana mecima

Izlog muslimanske mesare na francuskom ostrvu Korzika, gde su poslednjih meseci porasle međuverske tenzije, izrešetan je mecima, izjavio je lokalni tužilac Erik Bujar.
       Taj lokal, koji se nalazi u centru turističkog mesta Proprijano, "zasut je kišom metaka", ali niko nije povređen, rekao je Bujar, a prenela agencija AFP.
Na Korzici, poznatoj kao "ostrvo lepote" zbog tirkizno plavog >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << mora i živopisnih planinskih predela, tokom Božićnih praznika je došlo do anti-arapskih protesta.
Neredi su izbili kad su vatrogasci i jedan policajac pozvani u jedno siromašno predgrađe, u kojem uglavnom žive migranti sa severa Afrike, gde su napadnuti.
Demonstranti su kasnije razbili jedan muslimanski centar i zapalili knjige koje su tamo našli, uključujući Kuran.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.