Muškarac iz Srbije pokušao da se ubije na Malti

Izvor: Press, 20.Dec.2017, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac iz Srbije pokušao da se ubije na Malti

Srpski državljanin B.M. (26), iz Velikog Gradišta, skočio je u utorak uveče sa drugog sprata terase na Malti, javlja Blic.
Foto:B92.net
Kako se navodi, on je pokušao samoubistvo nakon što mu je supruga, u telefonskom razgovoru, nagovestila da će ga ostaviti.
B.M. je, prilikom pada, zadobio teške povrede, opasne po život.
On je u kritičnom stanju prevezen u bolnicu u gradu Valate >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i nalazi se u komi, a procene o njegovom zdravstvenom stanju su zabrinjavajuće.

Navodno, B.M. je sa društvom bio na zabavi, kada ga je pozvala supruga. Ona mu je tada navodno kazala da želi da se razvede i da preuzme brigu o njihovom detetu.

B.M. je, nakon završenog razgovora, otišao do terase, popeo se na nju i bacio se na pločnik.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

CELA SRBIJA JE STREPELA ZA NJEGOV ŽIVOT: Javio se Bojan sa Malte! Ovo je istina o glasinama o samoubistvu

Izvor: Press, 21.Dec.2017, 10:20

Bojan Milojević (26) iz Velikog Gradišta, koji se nalazi na privremenom radu na Malti, a o kojem su jutros srpski mediji izvestili da je pokušao samoubistvo skočivši sa drugog sprata jer mu je supruga pretila oduzimanjem deteta, živ je i zdrav! ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.