Muškarac drži taoce u centru Londona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Apr.2012, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac drži taoce u centru Londona

LONDON -

Policija je danas uputila svog pregovarača u jednu poslovnu zgradu u centru Londona i evakuisala područje oko tog objekta, pošto je jedan čovek bacio kompjutersku opremu s petog sprata i navodno drži četiri osobe kao taoce.

Očevici tvrde da taj čovek drži taoce u zgradi i preti da će dići u vazduh plinske boce koje nosi sa sobom, preneo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je Rojters.

Prema policijskim izvorima na koje se poziva izveštač agencije Frans pres, taj čovek drži taoce.

Policija je saopštila da je evakuisala područje u opsegu 100 metara od zgrade, u blizini Britanskog muzeja i Univerziteta Londona, u četvrti gde ima dosta kancelarija i prodavnica, navodi britanska agencija.

Zasad nema izveštaja o povređenim u tom incidentu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.