Most: Sedam uslova za SDP I HDZ

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Sep.2016, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Most: Sedam uslova za SDP I HDZ

Lider Mosta Božo Petrov izneo je danas sedam uslova koje ta stranka postavja SDP-u i HDZ-u za postizbornu saradnju, uz poruku da je Most u poziciji da može postavljati ultimatume.

"Govorili su nam da garancije ne postoje, da je to jedna u nizu magli. Oni sada mogu dati objektivno garanciju da su spremni da menjaju Hrvatsku. Kada su shvatili da postoji mehanizam, Most je postao neko ko postavlja ultimatume”, rekao je Petrov.

On je zamolio SDP I HDZ da ih ne prave, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << kako je rekao, budalama, a potom izrazio spremnost da sarađuje sa onima koji su spremni da pređu sa reči na delo.

“Ni birači nisu budale. Došlo je vreme u kojem se stvari mogu menjati, tražimo samo mrvu onoga što oni obećavaju", kazao je Petrov u Splitu.

Među sedam uslova je, na primer, demokratizacija političkog I izbornog sistema, zatim da osobe koje su počinile teška krivična dela ne mogu biti kandidati na izbornim listama stranaka, kao i ukidanje poreza na firme, na mala i srednja poduzeća...

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.