Izvor: Blic, 24.Dec.2018, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moskva otvorena za samit između Putina i Trampa

Zamenik ministra inostranih poslova Rusije Sergej Rjabkov izjavio je danas da je Moskva otvorena za održavanje samita između ruskog i američkog predsednika, Vladimira Putina i Donalda Trampa.
Pogledaj vesti o: Moskva,   Vladimir Putin

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Moskva otvorena za samit Putin-Tramp

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Dec.2018

Visoki ruski diplomata rekao je danas da je Moskva otvorena za samit između ruskog predsednika Vladimira Putina i američkog predsednika Donalda Trampa...Zamenik ruskog ministra spoljnih poslova Sergej Rjabkov rekao je da je važno da se održi sastanak dvojice vođa, prenosi danas ruska agencija Interfaks...Njih...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Moskva otvorena za samit između Putina i Trampa

Izvor: B92, 25.Dec.2018, 01:34

Zamenik ministra inostranih poslova Rusije Sergej Rjabkov izjavio je da je Moskva otvorena za održavanje samita između Vladimira Putina i Donalda Trampa.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.