Mosad pustio ajkule u Šarm?

Izvor: Press, 08.Dec.2010, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mosad pustio ajkule u Šarm?

Agenti izraelskog Mosada pustili su u egipatske vode ajkulu kako bi ugrozili i uništili egipatski turizam, smatraju Egipćani. Regionalni guverner Egipta Mohamed Abdel Fadil Šuša optužio je Izrael samo dan nakon što je morska neman u priobalju popularnog turističkog mesta Šarm el Šeik usmrtila jednu Nemicu. Šuša je napomenuo da je kupanje u Šarm el Šeiku bilo zabranjeno prošle nedelje nakon što su dve bele ajkule napale troje ruskih i >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << jednog turistu iz Ukrajine.- Zatvorili smo plaže Šarm el Šeika posle tih napada, a u akciji ministarstva za zaštitu životne sredine dve ajkule su uhvaćene. Međutim, nakon najnovijeg napada, mislim da je moguće da je Mosad pustio u naše vode morske pse ubice kako bi narušio naš turizam - izjavio je Šuša.
S druge strane, izraelski zvaničnici označili su Šušine izjave isuviše smešnim da bi ih komentarisali. Portparol izraelskog Ministarstva spoljnih poslova Jigal Palmornkandno rekao je da je guverner sigurno previše gledao film „Ajkula" i da meša činjenice i fikciju.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.