Morisi: Kejt Midlton kriva za smrt medicinske sestre

Izvor: Press, 13.Dec.2012, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Morisi: Kejt Midlton kriva za smrt medicinske sestre

Bivši frontment Smitsa je danas ponovo iskoristio priliku da iskaže svoje nezadovoljstvo porodicom Vindzor, ocenivši da su prouzrokovali samobistvo medicinske sestre koja je sebi oduzela život nakon što je nasela na telefonsku šalu dvoje australijskih voditelja i odala poverljive zdravstvene podatke o supruzi princa Vilijema.

Kako prenose britanski mediji, 53-godišnji pevač je optužio kraljevsku porodicu da je "izvršila ogroman pritisak na jadnu bolničarku".
"Najgore >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je to što Kejt nema ni malo stida. Ona nije ništa rekla na vest o smrti sirote žene", kazao je Morisi u izjavi za novozelandsku televiziju, navodeći da je vojvotkinja od Kembridža bila u bolnici bez nekog opravdanog razloga.

"Nije joj bilo loše zbog trudnoće, već zbog toga što je anoreksična", rekao je pevač i zaključio da je "arogancija britanske kraljevske porodice neverovatna".
Prema izveštaju patologa, uzrok smrti 46-godišnje Jasinte Saldane je samoubistvo vešanjem.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.